Wat moet u weten over IP Campus?

Welke opleiding of beroepsgerelateerde module u volgt, of welke stap u wilt zetten in uw carrière, de examenmomenten die erbij horen, zijn altijd spannend. Voor ons bij IP Campus is examinering dagelijkse kost. En toch begrijpen wij als geen ander hoe stressvol het is voor kandidaten die bij ons binnenstappen. Dat zien we iedere dag weer. Onze locaties zijn er dan ook helemaal op voorbereid om u als kandidaat onder optimale omstandigheden uw examen af te laten leggen. Dat helpt de spanning te verminderen.

Bent u wat vroeger bent voor uw examen, ga dan lekker aan onze leestafel zitten. U kunt eventueel iets te drinken nemen of nog wat voorbereiden. Natuurlijk kunt u inloggen op onze gratis wifi.

Persoonlijke eigendommen die u niet mag meenemen in de examenruimte, kunt u opbergen in een afsluitbare locker. De sleutel daarvan mag u tijdens het examen bij u houden. Zo zijn uw spullen veilig opgeborgen en alleen voor u toegankelijk.

Als u tijdens uw examen hulpmiddelen mag gebruiken, zijn deze op onze locaties aanwezig. Dit geldt dus ook voor pen, notitiepapier en oordopjes.

Voordat u de examenruimte binnengaat, krijgt u nog te horen wat u wel en niet mag meenemen. Ook wordt uw identiteit gecontroleerd.

Onze examenruimtes zijn in een rustgevende en warme kleurstelling uitgevoerd. Dit draagt bewezen bij aan een goede concentratie. Daarnaast zijn de toetsplekken extra ruim en meer dan standaard ingericht.

Hetzelfde geldt voor de HD beeldschermen die driedimensionaal verstelbaar zijn, zodat u comfortabel kunt werken. Neem daarom rustig de tijd om dit voor u prettig in te stellen.

Computerstoringen tijdens een examen zijn extreem vervelend. Daarom zorgen wij ervoor dat onze computers altijd up to date zijn. Verder zijn onze internetverbindingen niet alleen snel, maar vooral stabiel.

Heeft u tijdens uw examen een praktische vraag, dan kunt u een van de toezichthouders om hulp vragen. Zij zijn getraind in de diverse toetsomgevingen en helpen u graag. Natuurlijk beantwoorden zij gee