IP Campus werkt mee aan de groei van de economie

De economie profiteert van goed opgeleide mensen, in welk vakgebied dan ook. IP Campus draagt bij aan die groei door voor opleidingsinstituten de perfecte digitale examenomgeving te creëren, zowel op onze eigen locaties als incompany. We zijn wendbaar, snel, veilig en vooral: menselijk. Want we realiseren ons maar al te goed dat examen doen een stressvolle bezigheid is.

Misschien zijn we een beetje te bescheiden over wat IP Campus presteert. Het ligt niet in onze aard om van de daken te schreeuwen hoe goed we ons werk doen. Terwijl we toch meer dan vijftien jaar ervaring hebben met digitale examinering en al miljoenen uren aan afnames op de teller hebben staan. En vergeet ook niet: het tevredenheidspercentage van deelnemers ligt op een onwaarschijnlijk hoog niveau. Eigenlijk alle reden om onszelf een stevige schouderklop te geven dus.
Die kwaliteit bereiken we door tegelijk aandacht te besteden aan de harde en de zachte kant van examineren. Als die twee optimaal in balans zijn, bereiken we ons doel: een betrouwbaar verlengstuk zijn van de dienstverlening van opleidingen.

Ongekende flexibiliteit

De harde kant is natuurlijk de basis van het succes van IP Campus. Onze digitale middelen zijn altijd op orde en ons IT-systeem is optimaal beveiligd. Daardoor zijn wij in staat om 6000 examens met 250 verschillende vragenbanken voor onze opdrachtgevers up-to-date te beheren, plus alle bijbehorende examenregels. Complimenten krijgen we ook voor onze handelingssnelheid en voor ons boekingssysteem, dat ongekend flexibel is voor individuele inschrijvingen en groepsboekingen. Daarmee helpen wij opleidingen regelmatig op ultrakorte termijn uit de brand. We richten flexlocaties in als dat nodig is en kunnen centrale examens landelijk op elke gewenste datum en tijd aanbieden. Nee verkopen gebeurt eigenlijk nooit bij IP Campus.