Één gezicht, één focus.

Alweer jaren geleden ontstond het idee van IP Campus als onafhankelijk facilitator van digitale examinering. Al die tijd werkten wij samen met verschillende organisaties en locaties in Nederland, vanuit de gedachte één gezicht naar buiten toe te laten zien. Onze focus lag daarbij altijd op een hoog serviceniveau, goede voorwaarden, duidelijke procedures en één proces waarin de klant zich thuis voelt. Een feest van herkenning voor onze opdrachtgevers, waar dan ook in Nederland.

Zoals dat wel vaker gaat in samenwerkingsprocessen, merkten we na verloop van tijd toch dat wij en onze directe partner uit elkaar groeiden. En omdat wij geen concessies wilden doen aan onze manier van werken, was de uitkomst helder: IP Campus moest op eigen benen verder. Geheel zelfstandig en op onze eigen wijze. De wijze die onze klanten herkennen en waarderen, en die bewezen succesvol is.

Zo’n zakelijke scheiding doet natuurlijk pijn, maar we zijn onze afspraken nagekomen en barsten inmiddels weer van de ambitie. Ambitie om IP Campus zichtbaar in de markt te zetten als grootste en best beoordeelde dienstverlener op het gebied van digitale examinering en opleidingen. Ons eigen netwerk van locaties staat als een huis en we zijn ons op meerdere fronten serieus aan het voorbereiden op uitbreiding. Daarbij kijken we voorzichtig ook al naar de BeLux-markt. 

Trots zijn we op ons eigen team dat dit dag in dag uit waarmaakt, de meer dan 6000 examens die men bij ons kan afnemen en de ICT-opleidingen die we aanbieden. Dankzij ons team zijn we zelfs hard op weg om een verlengstuk te worden in vraag en aanbod van arbeid.

Nu vooruit

We willen in de gehele Benelux de partij zijn waar opleiders, exameninstellingen en overheidsinstanties graag mee samenwerken, omdat we blijvende waarde toevoegen aan het onafhankelijke examenproces.

Wat willen we concreet bereiken?